Borealis Eiendom AS

HomeUpFeedbackContentsSearch

Myrdraget Borettslag
Myrdraget BorettslagSentrumstomtMyhrefeltet

 

 

Plantegninger

Myrdraget selveierleiligheter - 4 manns bolig midt i sentrum av Ballangen.

4 praktiske og trivelige 3-roms leiligheter planlagt ferdigstilt 2009. Grunnarbeider er ferdigstilt, ved salg av minst 3 leiligheter vil bygging starte umiddelbart.

clip_image002.jpg (62615 bytes)

Se plantegningene her:

Nærmere informasjon om fremdrift, salg og annen praktisk informasjon - Ta kontakt med:

Tore Wiik            Mob: 48 10 83 82

Kurt Barosen       Mob: 90 91 50 17

Erland Andersen   Mob: 95 19 49 03 

Detaljer rundt Myrdraget selveier leilighetsprosjekt:

Ingen blir yngre med årene, og stadig flere ønsker å flytte inn i boliger som er tilpasset egne behov. Myrdraget er planlagt bygd med 4 stk lettstelte 3-roms leiligheter i Ballangen sentrum. Som vist på tegningene, er bygget i 2 etasjer med 2 leiligheter i hver etasje. Leilighetene på første plan blir bygget etter Husbankens livsløpsstandard, noe som betyr at boligen kan brukes i alle perioder av livet, også ved nedsatt bevegelighet og bruk av rullestol. Siden leilighetene på andre plan er identiske, vil disse ved å montere utvendig trappeheis, også ha livsløpsstandard. Trappeheis er ikke medtatt i prisen.

Ved salg av minst 3 enheter vil byggearbeid starte umiddelbart, og leilighetene vil være ferdigstilt i løpet av 9 mnd. Grunnarbeidene er ferdigstilt. 

TRIVELIGE OMGIVELSER

Mye vil bli gjort for å skape et trivelig og praktisk utomhusområde. Alle leilighetene får egen biloppstillingsplass. Veier og plasser vil bli asfaltert helt fram til inngangsdør. Det vil bli montert belysning utendørs der dette er nødvendig.

Leilighetene ligger svært sentralt, kun 1 min. gange fra off. kontorer, bank, butikker, post etc. Se kart nedenfor, tomt innringet med sirkel.:

wpe2F.jpg (52841 bytes)

wpe30.jpg (33438 bytes)

ORGANISERING

Boligkomplekset organiseres som selveierleiligheter.

 

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Valg av materialer og romløsninger er valgt ut fra ønske om å få en mest mulig praktisk og trivelig bolig. Nedfor viser vi en oversikt over noen av de løsningene og materialvalg vi har gjort. Vi gjør spesielt oppmerksom på at leilighetene vil bli klargjort for vannbåret gulvvarme, dvs. rørsystemene i gulvene vil bli lagt. Mot en fast pris, kan hver eier få montert det øvrige utstyr, der energien blir hentet enten fra jordvarme eller luft. På denne måten kan man i flg. beregninger spare opptil 70 % av normalt forbruk, samt at man får et mye bedre inneklima enn ved tradisjonell oppvarming, noe som spesielt er viktig for astmatikere og andre med luftveisplager.

ferdigmalt veggpanel og takplater
parkett i stue, kjøkken og entre
vinylbelegg på soverom
fliser på badegulv
hvitevarer
klargjort for vannbåret varme i gulv
panelovner på kjøkken, stue og soverom
pipe
lydskille mellom leilighetene
utvendig bod
stor balkong
seriekoplet brannvarsling for hver leilighet
felles TV-antenne m/forsterker – 1 stk uttak i stue

 SPESIELLE ØNSKER

 De som kommer tidlig inn i prosjektet og har spesielle ønsker utover det som er valgt som standard, kan få ordnet dette mot et pristillegg. Eksempler på slike ønsker kan være: Parkett også på soverom, levering og montering av ovn/peis, annen type/kvalitet på kjøkken – og baderomsinnredning samt varmepumper.

Uten pristillegg vil det bli gitt mulighet til å velge farger på veggpanel innenfor en angitt skala fra vår leverandør.

Videre vil det kunne bli bygd garasjer – mot fast pris, hvis eierne av alle 4 leilighetene ønsker dette.

 

PRIS PÅ LEILIGHETENE

Boligen vil bli finansiert med lån i husbanken og privatbank.

Ved overføring/salg av boligen/leiligheten, vil prisen kun være regulert med avtale mellom selger og kjøper. På denne måte har man som selger mulighet til å oppnå den pris som markedet til en hver tid er villig til å betale.

Ta kontakt for nærmere informasjon 

FERDIGSTILLELSE

En tar sikte på at samtlige 4 leiligheter er innflytningsklare i mai måned 2008

TILDELING

Vi anbefaler deg å søke på den leiligheten du ønsker snarest mulig. Dersom denne leiligheten er ledig, vil du omgående bli tildelt denne. Tildelingen er å anse som et tilbud.

Avtalen er bindende først når kontrakten signeres og betalingen i h.h.t. kontrakten er oppfylt.

 

ER NOE UKLART?

Hvis det er noe du lurer på i forbindelse med boligen, tildelings-/kjøpsprossen eller finansieringen, ber vi deg ta kontakt med oss, enten ved personlig oppmøte hos

mobil 90 91 50 17 (Kurt Barosen), mobil 48 10 83 82 (Tore Wiik) eller mobil 95 19 49 03 (Erland Andersen)

Ballangen, januar 2009.

 

Last modified: januar 09